Nieuws

Nieuws >> jeugd zeilles

De zeilclinic 30 juni-1 juli

Na een geslaagd weekend zeilen naar de Kaag, gaan we nu voor het volgende evenement voor de jeugd. De zeilclinic, het jaarlijks terugkerend feestje voor alle jeugdleden met als resultaat een hogere zeilprestatie door alle leuke lessen. Naast het zeilen is er volop plezier met alle andere speelelementen, de waterglijbaan, de theorie, de karaoke in de avond, de barbecue en het slapen in de loods.
Er kan hier ingeschreven worden voor dit evenement.
Het weekend vindt plaats in het weekend 30 juni, 1 juli van zaterdagmorgen 10 uur tot zondagmiddag ongeveer 16.30 uur. De instructeurs hebben er zin in jullie ook? Schrijf je dan snel in zodat de voorbereidingen kunnen beginnen. Bij vragen neem even contact op met Monique Pals.
Hartelijke groet,
HJC jeugdzeilen
Monique Pals


 

Zomerzeilen proefles

Na een mooi begin van het seizoen 2018 en de middag in het zwembad, gaan op 17 mei de lessen en trainingen beginnen, dit jaar iets later in verband met de meivakantie en hemelvaartdag. Maar een kleiner conflict met alle hockey trainingen van de jeugdleden.
Alle lessen zitten bomvol, inschrijven voor de reguliere lessen is dan ook niet meer mogelijk.

Vanaf nu kan wel ingeschreven worden voor Zomerzeilen.

Zomerzeilen een dag op het water van de mooie Nel
De dag is bedoeld als eerste kennismaking met het zeilen, dus leren sturen, overstag gaan, gijpen en koers houden. Na kennis opgedaan te hebben van de basistheorie wordt er al meteen echt zelf op het water in de optimist op de Mooie Nel geoefend. Voorop staat het plezier op het water. Aan het einde van de dag kunnen de kinderen zich beraden of direct inschrijven voor het seizoen 2019.
Op facebook zijn foto’s te zien van voorgaande jaren. Als je geïnteresseerd bent kijk dan deze foto's om een indruk te krijgen.
Vanaf het terras en in het HJC clubhuis zijn de zeilers goed te zien en te volgen door familie en anderen die even willen komen kijken.
Het zomerzeilen vindt plaats op zaterdag 14 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur. De dag wordt begeleid door de ervaren HJC instructeurs. Als u meer informatie wilt neem dan contact op met Monique Pals. Om in te schrijven klik hier.


 

Kijk voor oudere berichten in het: nieuwsarchief

ONZE SPONSORS

© 2018 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Sitemap - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix