instagram

nieuwsarchiefitem

Zomerzeilcursus

09 Jul 2012
Zomerzeilcursus >>

 

 

De tweede dag was nog meer wind voorspelt, echter hier werd goed rekening mee gehouden door in het kommetje te gaan zeilen. Wat we dag één geleerd hadden, konden we goed oefenen. 'S middags was het 5-6 bft waardoor we niet lang zijn wezen zeilen. Wel theorie en we zijn met de twee open motorboten door de golven over de Nel wezen varen wat erg gaaf was!

 

Het volgende weekend zaterdag was het een mooie wind waardoor veel praktijk oefenen mogelijk was. Lekker zonnetje, zelfs nog een aantal te water gegaan! Slecht ééntje die hier niet genoeg van kon krijgen. Tevens de op- en aftuig en opruim afspraken geoefend.

Zondag weer een mooie zeildag, fijne wind, goede temperatuur ook van het water. Wederom was er eentje die weer niet van het zwemmen genoeg kon krijgen. Deze dag zijn een aantal keren boten omgeslagen. Met de goede hulp van Wouter en maat, was dit geen probleem. 'S middags hebben we een zeilcertificaat gekregen met een persoonlijk woordje erop.

 

Ik heb het erg leuk gevonden en ga zeker verder met zeilen! Ik vond de instructeurs erg aardig en behulpzaam. HJC bedankt! 

 

Pippa Pruis

: 02 Oct 2012 17:10

NAAR ACTUELE NIEUWSOVERIZCHT

ONZE SPONSORS

© 2023 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix