instagram

Evenement sponsoring

De HJC organiseert vele evenementen, zowel speciaal voor de jeugd (bijvoorbeeld de 12 uurs race, Zeilclinic) als voor  volwassenen, waarbij ook bezoekers van buitenaf de club bezoeken. Een deel van de evenementen wordt in samenwerking met de andere verenigingen aan de Mooie Nel georganiseerd.

Het grootste jaarlijkse evenement voor de jeugd is de Combi Haarlem met Pinksteren. Hierbij komen er elk jaar circa 150 zeilers naar onze club, met hun ouders en andere familieleden.

Natuurlijk worden de evenementen uitgebreid aangekondigd op onze website, waarbij namen van de sponsors vermeld kunnen worden. Plaatsing van een boodschap, logo of bedrijfsnaam in de programma boekjes heeft ook een heel groot reclamebereik.

De HJC biedt sponsors ook de mogelijkheid om een complete stand in te richten om producten te verkopen. Vlaggen mogen op de haven worden geplaatst en ook stickers met reclame kunnen op de rescueboten. Deze boten varen tijdens de wedstrijden continu rond ter begeleiding van de zeil(st)ers. 

Ook 'Food & Beverage' kan op gesponsorde basis aangeboden worden.

ONZE SPONSORS

© 2024 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix