instagram

Zeilles volwassenen

   eerde Gediplomeerd  

Onze zeilcursus start jaarlijks begin mei en loopt door tot eind juni/ begin juli. De cursus bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur, die wekelijks worden gegeven. Enkele weken vallen uit in verband met schoolvakanties en feestdagen.

Er wordt les gegeven in een polyvalk. Dit zijn stabiele open kielboten van ongeveer 6,5 meter lengte, zeer geschikt voor de lessen. Per boot zijn er 2 tot maximaal 3 cursisten en 1 instructeur. De lestijden zijn in principe wekelijks, van 18.30-21.00 uur. Op vrijdagavond wordt geen les gegeven. Het is in overleg met de instructeur ook mogelijk overdag les te krijgen.

Uw mogelijkheden met betrekking tot lesdag en les tijdstip kunt u op het inschrijfformulier aangeven. Het inschrijfformulier voor de zeilcursus volwassenen vindt u aan het eind van het jaar op onze website. De inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst.

 

;

De zeilcursus die wij bieden is bestemd voor beginners en semi beginners. Wij geven les volgens de CWO richtlijnen, zie www.cwo.nl. Aan het eind van de cursus ontvangt u een CWO vorderingenstaat en/of een CWO diploma. Dit is afhankelijk van uw zeilkennis en zeilvaardigheden in relatie tot bepaalde windkracht. Onze instructeurs zijn CWO opgeleide instructeurs.

Indien u zich wilt aanmelden verzoeken wij u het inschrijfformulier zeilcursus in te vullen. Na aanmelding door middel van het formulier ontvangt u eind maart aanvullende informatie, zoals lesdagen, tijdstippen, gegevens van medecursisten, instructeurs en de bootindeling. Ook ontvangt u dan praktische informatie, zoals kleding tips en theorie informatie.

;
 

Inschrijven

Klik hier om in te schrijven voor de cursus 2024. (De inschrijving is gesloten daar het maximum aantal deelnemers is bereikt)

Voor informatie kan er contact opgenomen worden met de coördinator volwassenzeilen Frank Boks.
Email:   volwassenzeilen@haarlemschejachtclub.nl

Prijzen staan in de  tarievenlijst

Huur polyvalk

Wie lid is van de HJC en goed kan zeilen mag een clubvalk huren. 

Zie huur en gebruik HJC boten.

ONZE SPONSORS

© 2024 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix