Vacatures


Penningmeester gezocht

Heb jij financiële kennis? Dan zijn we naar jou opzoek voor de bestuursfunctie van penningmeester. Samen met het administratiekantoor en onze debiteurenadministrateur regel jij het financiële beleid van de HJC. De uitgebreide functieomschrijving van penningmeester staat hier. Voor verdere informatie kan je terecht bij onze huidige penningmeester Peter Unkel via penningmeester@haarlemschejachtclub.nl of 06-81198904 
Ook graag wat meer betrokken zijn bij het jeugdzeilen?

Dat kan! Door het vast ondersteunen van onze enthousiaste jeugdcommissaris bij de voorbereiding van zeillessen en evenementen. Voor meer informatie, bel of mail met Monique Pals: 06-41450448 of jeugd@haarlemschejachtclub.nl.
 
Verkoop jij nog een koelkast aan een Eskimo?

Dan moet de sponsorwerving voor de HJC voor jou een eitje zijn! Wat extra inkomsten na dit lastige corona jaar zijn zeer welkom. Zou jij dit voor onze club willen doen? Neem even contact op met Leo Roelofs ( vice-voorzitter@haarlemschejachtclub.nl of 06-17328840). We zouden heel blij zijn als iemand zich hiervoor kan inzetten! 
Vacatures jeugdcommissie

Ik wil graag een aantal ouders van de zeilende kinderen toevoegen aan onze jeugdcommissie zodat we op een ontspannen manier het seizoen kunnen beginnen.
  • Ouders met trekhaak die bijvoorbeeld de bootjes naar het zwembad kunnen brengen.
  • Ouders die tijdens en/of voor en na de lessen de instructeurs kunnen ondersteunen.
  • Iemand die kan zorgen dat de motoren van de rescues elke week starten en lopen.
  • Ouders van potentiële wedstrijdzeilers die de kinderen met boot naar de wedstrijden kunnen brengen.
  • Leden die het Zomerzeilen, een dag proefvaren op de Mooie Nel evenement kunnen ondersteunen, flyeren, boodschappen doen, broodjes smeren en de boel weer netjes achterlaten.
  • Een lid of ouder die de sociale media wil bijhouden.
  • Algemene hulp bij administratieve werkzaamheden, kopiëren ed.
De uitgebreide functieomschrijvingen staan  hier.
Bij vragen of aanmelding kan er gemaild worden naar Monique Pals

Ook zo trots?

Help ons het wedstrijdzeilen op de HJC hoog te houden! Er is nog een bestuursfunctie beschikbaar voor een wedstrijdcommissaris. De uitgebreide functieomschrijving van wedstrijdcommissaris staat hier. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Wilko Emmens, via voorzitter@haarlemschejachtclub.nl of 06-53434298.

 

Kun jij de Any Key wel vinden?

Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! De HJC is op zoek naar een webmasterteam voor het onderhoudt van de HJC website, het verzenden van nieuwsbrieven, het verzorgen van leuke updates op de HJC social media kanalen en het verzorgen van inschrijfformulieren. Kun jij (een deel van) deze taken op je nemen? Geef je dan graag op bij Leo Roelofs via webmaster@haarlemschejachtclub.nl.
 

ONZE SPONSORS

© 2021 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix