instagram

Vacatures

Evenementencommissie leden gezocht

De kans is groot dat we na de zomer weer evenementen op de HJC kunnen gaan organiseren. Daarom zoekt de evenementencommissie hulp en zoekt naar jonge en oudere leden die leuke ideeën hebben om weer gezellig bijeen te komen. En die mee willen helpen om bestaande en nieuwe evenementen voor de HJC leden te realiseren. Voor meer informatie en aanmeldingen neem contact op met Auke Bender - 06 15350515 of mail naar evenementen@haarlemschejachtclub.nl. 

Penningmeester gezocht

Heb jij financiële kennis? Dan zijn we naar jou opzoek voor de bestuursfunctie van penningmeester. Samen met het administratiekantoor en onze debiteurenadministrateur regel jij het financiële beleid van de HJC. De uitgebreide functieomschrijving van penningmeester staat hier. Voor verdere informatie kan je terecht bij onze huidige penningmeester Peter Unkel via penningmeester@haarlemschejachtclub.nl of 06-81198904.
 

Zeilinstructeur gezocht

Het wordt voorjaar en we beginnen weer zin te krijgen in het zeilseizoen van 2021. Ben jij een gecertificeerd zeilinstructeur of wil jij juist zeilinstructeur worden meldt je dan aan via  jeugd@haarlemschejachtclub.nl, zodat we kunnen onderzoeken of je het leuk vindt om ons team te versterken. Kijk ook hier.
 

Ook graag wat meer betrokken zijn bij het jeugdzeilen?

Dat kan! Door het vast ondersteunen van onze enthousiaste jeugdcommissaris bij de voorbereiding van zeillessen en evenementen. Voor meer informatie, bel of mail met Monique Pals: 06-41450448 of jeugd@haarlemschejachtclub.nl.
 

Ook zo trots?

Help ons het wedstrijdzeilen op de HJC hoog te houden! Er is nog een bestuursfunctie beschikbaar voor een wedstrijdcommissaris. De uitgebreide functieomschrijving van wedstrijdcommissaris staat hier. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Wilko Emmens, via voorzitter@haarlemschejachtclub.nl of 06-53434298.

 

Kun jij de Any Key wel vinden?

Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! De HJC is op zoek naar een webmasterteam voor het onderhoudt van de HJC website, het verzenden van nieuwsbrieven, het verzorgen van leuke updates op de HJC social media kanalen en het verzorgen van inschrijfformulieren. Kun jij (een deel van) deze taken op je nemen? Geef je dan graag op bij Leo Roelofs via webmaster@haarlemschejachtclub.nl.
 
hier dan

ONZE SPONSORS

© 2021 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix