instagram

Vacatures

Evenementencommissie leden gezocht

De evenementencommissie zoekt hulp. Zij zoekt naar jonge en oudere leden die leuke ideeën hebben om weer gezellig bijeen te komen. En die mee willen helpen om bestaande en nieuwe evenementen voor de HJC leden te realiseren. Voor meer informatie en aanmeldingen neem contact op met Auke Bender - 0615350515 of mail naar evenementen@haarlemschejachtclub.nl.

 

Zeilinstructeur gezocht

Ben jij een gecertificeerd zeilinstructeur of wil jij juist zeilinstructeur worden meldt je dan aan via  jeugd@haarlemschejachtclub.nl, zodat we kunnen onderzoeken of je het leuk vindt om ons team te versterken. Kijk ook hier.

 

Ook zo trots?

Help ons het wedstrijdzeilen op de HJC hoog te houden! Er is nog een bestuursfunctie beschikbaar voor een wedstrijdcommissaris. De uitgebreide functieomschrijving van wedstrijdcommissaris staat hier. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met onze voorzitter, via voorzitter@haarlemschejachtclub.nl.


 

Leden klusploegen gezocht

De woensdagklusploeg is iedere woensdag overdag vanaf 10.00 uur aan het werk. Bij de zomerklusploeg bent u iedere maandagavond vanaf 19.00 uur welkom (van april t/m september). Vele handen maken licht werk en is noodzakelijk voor het op orde houden van onze gebouwen, installaties, terrein en groenvoorziening: kom dus gezellig klussen. U hoeft niet handig te zijn, wel gezellig. Werkt u liever alleen, kunt u alleen op een andere dag of heeft u speciale vaardigheden meldt dit dan bij de technisch commissie of de havenmeester. Beide klusploegen staan onder leiding van de technische commissie. Deze wordt bijgestaan door de havenmeester en de havencommissaris.
 

ONZE SPONSORS

© 2024 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix