Vacatures

Vice-voorzitter gezocht

  1. Het bijwonen van de maandelijkse bestuursvergadering.
  2. Is medeverantwoordelijk voor het functioneren van de vereniging.
  3. Leidt bij afwezigheid van de voorzitter de Algemene Ledenvergaderingen.
  4. Leidt bij afwezigheid van de voorzitter de bestuursvergaderingen.
  5. Het gericht op zich nemen van taken zoals vrijwilligersavond, nieuwe-leden dag, bijhouden reglementen.
Voor alle informatie: Ruud Gortworst

Evenementencommissie leden gezocht

De evenementencommissie zoekt hulp. Zij zoekt naar jonge en oudere leden die leuke ideeën hebben om weer gezellig bijeen te komen. En die mee willen helpen om bestaande en nieuwe evenementen voor de HJC leden te realiseren. Voor meer informatie en aanmeldingen neem contact op met Auke Bender - 06 15350515 of mail naar evenementen@haarlemschejachtclub.nl.

 

Zeilinstructeur gezocht

Ben jij een gecertificeerd zeilinstructeur of wil jij juist zeilinstructeur worden meldt je dan aan via  jeugd@haarlemschejachtclub.nl, zodat we kunnen onderzoeken of je het leuk vindt om ons team te versterken. Kijk ook hier.

 

Ook zo trots?


Help ons het wedstrijdzeilen op de HJC hoog te houden! Er is nog een bestuursfunctie beschikbaar voor een wedstrijdcommissaris. De uitgebreide functieomschrijving van wedstrijdcommissaris staat hier. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Wilko Emmens, via voorzitter@haarlemschejachtclub.nl of 06-53434298.

 

Kun jij de Any Key wel vinden?

Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! De HJC is op zoek naar contentmanagers voor nieuwsverzorging van de HJC website, het verzenden van nieuwsbrieven, het verzorgen van leuke updates op de HJC social media kanalen en het verzorgen van inschrijfformulieren. Ken jij de club, ben je nieuwsgierig wat varende (jeugd)leden allemaal doen, lees jij veel watersportsites en ben je op de hoogte van de verschillende watersportactiviteiten in Nederland? Dan kan jij (een deel van) deze taken op je nemen? Informeer eens bij Leo Roelofs via webmaster@haarlemschejachtclub.nl.

 

Leden werkploegen gezocht

De woensdagwerkploeg is iedere woensdag overdag vanaf 10.00 uur aan het werk. Bij de zomerwerkploeg bent u iedere maandagavond vanaf 19.00 uur welkom (van april t/m september). Vele handen maken licht werk en is noodzakelijk voor het op orde houden van onze gebouwen, installaties, terrein en groenvoorziening: kom dus gezellig klussen. U hoeft niet handig te zijn, wel gezellig. Werkt u liever alleen of heeft u speciale vaardigheden meldt dit dan bij de technisch commissie of de havenmeester. Beide werkploegen staan onder leiding van de technische commissie. Deze wordt bijgestaan door de havenmeester en de havencommissaris.
 

ONZE SPONSORS

© 2023 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix