Haven informatie

 

De algemene openingstijden van de haven zijn:

1 november t/m 31 maart 09.00 tot 17.00 uur
1 april t/m 31 oktober 08.00 tot 22.30 uur
;

Havenmeester 

Havenmeester zijn is een drukke baan. Zes dagen per week staat onze havenmeester voor u klaar buiten al zijn andere werkzaamheden. Daarom graag uw aandacht voor twee zaken: zijn rusttijden en de beste manier om contact met hem te hebben.

Rusttijden

Op dinsdag is onze havenmeester vrij.

Iedere dag is er lunch van 12.00 tot 13.00 uur en diner van 18.00 tot 19.00 uur.
Op deze vrije dag en tijdens de maaltijden gelieve de havenmeester niet te storen.

Contact met havenmeester
Telefoneren kost veel tijd en haalt hem steeds van zijn werkzaamheden af. Het beste kunt u op de volgende manieren met hem in contact komen:

  1. De havenmeester is voor bijv. het afmelden bij afwezigheid, afspraken over boot uit het water enz., primair te bereiken via WhatsApp, SMS of e-mail. Hij kan uw vragen of opmerkingen dan behandelen op een moment dat het hem uitkomt.
  2. Telefoneer alleen voor zaken die absoluut niet schriftelijk kunnen. Als er toch getelefoneerd moet worden, dan graag overdag op doordeweekse dagen. Ook de havenmeester gunnen we een rustige avond/weekend. 
  3. Op de haven is hij tijdens zijn werkuren overdag altijd aan te spreken. Zijn werktijden hangen in de hal van het clubhuis op het mededelingenbord van het bestuur.

Voor de duidelijkheid:
De havenmeester is 24/7 via zijn mobiele nummer (06-33716379) bereikbaar voor (medische) noodgevallen.
E-mail: havenmeester@haarlemschejachtclub.nl

Laten we er met zijn allen op letten dat wij de havenmeester zijn rust momenten gunnen en via de correcte methode contact met hem opnemen. 

Informatiemap

Op de leestafel ligt een rode informatiemap. Hierin vindt u de hellingkalender, ledenlijst, kraanreglement, haveninformatie, ontruimingsplan, statuten, huishoudelijkreglement, havenreglement, enz. Leest u vooral het ontruimingsplan eens na. Ook staan veel van deze zaken hier op de website onder 'Haven" en onderaan onder 'Reglementen'.

;

Plattegrond

Klik op de afbeelding voor een vergroting: 

Ligplaatsen vanaf 2018:Haven vanaf 2010:

ONZE SPONSORS

© 2021 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix