instagram

Overige informatie

Gebruik cluboptimisten

Voor combiwedstrijden kunnen de HJC-cluboptimisten gebruikt worden door kinderen die bij de HJC op zeilles zitten in de Beginners- of Aspiranten/Gevorderden-groep, of die bij de HJC al eens zeilles hebben gevolgd. Tijdens de combi is dit voor hen gratis. 
Vóór inschrijving moet de cluboptimist wel worden gereserveerd (mail).

Het zeilnummer van de toegewezen cluboptimist wordt binnen enkele dagen toegestuurd. Daarmee kan dan ingeschreven worden.
Aangezien een cluboptimist niet gemeten is, kan deze alleen gebruikt worden in de optimist groen klasse. 


Rescue- en Volgbootbemanning

Het wordt erg gewaardeerd als coaches/begeleiders die met een eigen volgboot komen zich beschikbaar willen stellen als rescue. Indeling van de rescueboten is per dagdeel ('s morgens of 's middags) en voor een bepaald gebied van het wedstrijdwater. Natuurlijk wordt er bij de indeling rekening mee gehouden dat ouders zoveel mogelijk hun eigen kind kunnen volgen. Dat zal niet alle wedstrijden kunnen, maar alle deelnemers komen wel stuk voor stuk door het gebied heen varen.

De indelingen van de rescueboten worden gedaan door rescuecoördinator. Wie als tweede volgbootvaarder bij iemand anders aan boord mee het water op wil, kan ook contact opnemen met de rescuecoördinator.


Spullen opbergen of kwijt

Zet deze graag op de hiervoor speciaal bestemde plekken in de mastenloods. Gevonden voorwerpen worden afgegeven bij de inschrijftafel.

Tip: Zet overal naam/zeilnummer in, dan zijn de spullen zo weer terug!


Prijzen en wisselprijzen

Natuurlijk zijn er Combi-prijzen te winnen in alle deelnemende klassen.

Daarnaast zijn er ook nog wisselprijzen voor de Optimist, Splash Blue en voor de Optimist A is er een verenigingswisselprijs. Deze gaat naar de vereniging, waarvan de beste drie zeilers bij optelling van hun individueel resultaat, samen de minste punten hebben.

ONZE SPONSORS

© 2024 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix