instagram

Nieuwe leden


Introductie nieuwe leden
Sinds de uitbraak van corona in Nederland zijn tientallen mensen lid geworden van onze club. Helaas hebben er helemaal geen evenementen kunnen plaatsvinden en bleef ook ons gezellige clubhuis gesloten. Dit maakt het voor een nieuw lid natuurlijk lastig om andere leden te leren kennen en andersom.
Daarom zijn deze nieuwe leden uitgenodigd zichzelf aan u voor te stellen middels een stukje tekst, al dan niet in combinatie met foto’s van zichzelf en/of hun boot. Op deze manier kunnen wij hen in elk geval alvast leren kennen.
;
Bart Vertelman
Beste HJC Watersporters,
Ieder voorjaar begon het weer te kriebelen. Water, wind, zeilen…daar moest iets mee. Naast windsurfen, kanoën, suppen en af en toe een boot huren, werd het tijd om de oude hobby weer op te pakken. Na jaren een eigen (open) zeilboot te hebben gehad, stond dit met de komst van de kinderen tijdelijk in de ijskast. Maar het plan voor een kajuitzeilboot was er nog steeds. Dus op een zonnige dag een rondje langs de havens gemaakt. Bij HJC werd ik enthousiast ontvangen door de havenmeester en kreeg spontaan een rondleiding. Dus direct bij thuiskomst ingeschreven en op naar de ballotage.

Deze zomer kochten we een boot en daar liggen we dan opeens in de haven, wat een rijkdom!
’s Avonds gewoon even op de fiets naar de haven, om een rondje te zeilen of gewoon een duik en daarna eten op de boot. Het is een bescheiden Dehler Delanta, maar wel knalgeel, dus je kunt er niet omheen. De naam heeft hij al lang (‘Code geel’) en heeft ons inmiddels al veel reacties opgeleverd…
Deze zomer hebben we meteen een weekje getest met het gezin op de Kagerplassen en dat was erg geslaagd. Bijna het leukste was wel in konvooi door Haarlem terugkomen en daarna natuurlijk terug in de inmiddels vertrouwde box bij HJC. Ik heb al diverse gesprekjes gevoerd met enthousiaste leden en kijk er naar uit om dat nog meer te doen, dus tot snel op de steiger.

PS: Mijn naam is Bart Vertelman en samen met Fenneken, onze dochter Guusje en zoon Hylke hopen wij nog vaak in en om de haven te zijn. 
Micro Leardini
Dag Iedereen,
Mijn naam is Mirco (25) sinds 1,5 jaar helemaal gek van zeilen en sinds kort vader van een klein lief meisje.De boot waar ik de aankomende jaren in wil zeilen is de Laser, dus ik zal proberen er veel woensdagavonden bij te zijn. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Familie Bourquin
Graag stellen wij ons als nieuw lid voor:  
We zijn een gezin van vier, bestaande uit Bonnika (moeder, 45), Emile (vader, 44), Noah (8) en Lisa (6). Afgelopen november  zijn we van Voorburg naar Driehuis verhuisd, terug naar de omgeving waar Bonnika is opgegroeid, namelijk Spaarndam. Ikzelf ben geboren en opgegroeid in Den Haag. Bonnika hockeyt bij Hockeyclub Haarlem, ik voetbal bij VUC in Den Haag. Onze boot is een Antaris Mare Libre 770.
We zijn erg blij met ons verkregen lidmaatschap bij de Haarlemsche Jachtclub en hopen snel met andere leden kennis te kunnen maken en de dynamiek van de vereniging te kunnen beleven. 
Tot snel.
Emile, Bonnika, Noah en Lisa
Frank Hubrecht
Hallo, even een korte intro van kersvers lid van de mooie Haarlemsche Jachtclub:
Ik ben Frank Hubrecht en vader van 3 dochters, 19, 17 en 14 jaar. Getrouwd met Leontien. Zelf ben ik een enthousiast watersporter, ooit begonnen met de catamaran op zee tijdens mijn schooltijd. In mijn tijd in Amsterdam was ik mede-eigenaar van een mooie sloep. Tijdens vakanties gingen wij vaak zeilen met vrienden in binnen en buitenland. Nu de kinderen wat ouder zijn wil ik graag weer wat vaker op het water zijn. De Haarlemsche Jachtclub lijkt mij een mooie uitvalbasis voor vaartochten in binnen en buitenland. Wij zijn nog een zoektocht naar een geschikte boot dus dat is nog spannend. Tot snel op de club!
Maaike van Uchelen
Mijn naam is Maaike van Uchelen. Sinds een paar seizoenen zeil ik in de laser en ben ik verslingerd geraakt aan dit boottype.
Je kunt me ook in een valk op de Mooie Nel zien, bij KNRZ Het Spaarne geef ik zeilles. Ik ben 48 jaar en zeker niet te oud om te leren. Er is namelijk in een laser nog genoeg om onder de knie te krijgen. Ik verheug me erop bij de HJC op de woensdagavonden te gaan varen, vanaf begin juni verwacht ik mee te kunnen doen.
Tot op of bij de Mooie Nel!
Hier de nieuwe leden van de afgelopen maanden.

ONZE SPONSORS

© 2021 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix