instagram

Nieuwe leden


Introductie nieuwe leden
Sinds de uitbraak van corona in Nederland zijn tientallen mensen lid geworden van onze club. Helaas hebben er helemaal geen evenementen kunnen plaatsvinden en bleef ook ons gezellige clubhuis gesloten. Dit maakt het voor een nieuw lid natuurlijk lastig om andere leden te leren kennen en andersom.
Daarom zijn deze nieuwe leden uitgenodigd zichzelf aan u voor te stellen middels een stukje tekst, al dan niet in combinatie met foto’s van zichzelf en/of hun boot. Op deze manier kunnen wij hen in elk geval alvast leren kennen.
Frank Hubrecht
Hallo, even een korte intro van kersvers lid van de mooie Haarlemsche Jachtclub:
Ik ben Frank Hubrecht en vader van 3 dochters, 19, 17 en 14 jaar. Getrouwd met Leontien. Zelf ben ik een enthousiast watersporter, ooit begonnen met de catamaran op zee tijdens mijn schooltijd. In mijn tijd in Amsterdam was ik mede-eigenaar van een mooie sloep. Tijdens vakanties gingen wij vaak zeilen met vrienden in binnen en buitenland. Nu de kinderen wat ouder zijn wil ik graag weer wat vaker op het water zijn. De Haarlemsche Jachtclub lijkt mij een mooie uitvalbasis voor vaartochten in binnen en buitenland. Wij zijn nog een zoektocht naar een geschikte boot dus dat is nog spannend. Tot snel op de club!
Maaike van Uchelen
Mijn naam is Maaike van Uchelen. Sinds een paar seizoenen zeil ik in de laser en ben ik verslingerd geraakt aan dit boottype.
Je kunt me ook in een valk op de Mooie Nel zien, bij KNRZ Het Spaarne geef ik zeilles. Ik ben 48 jaar en zeker niet te oud om te leren. Er is namelijk in een laser nog genoeg om onder de knie te krijgen. Ik verheug me erop bij de HJC op de woensdagavonden te gaan varen, vanaf begin juni verwacht ik mee te kunnen doen.
Tot op of bij de Mooie Nel!
Hier de nieuwe leden van de afgelopen maanden.
hier dan

ONZE SPONSORS

© 2021 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix