instagram

Onzeclubwinkel

Bestellen via OnzeClubWinkel levert de club geld op

Steeds meer leden bestellen via webshops zoals Coolblue, Hema, Wehkamp, Booking.com of Bol.com. Ook wordt er online geboekt bij reisorganisaties, verzekeringen afgesloten of inktpatronen bestelt. Doe dat voortaan via OnzeClubWinkel en het levert de club geld op.

Hoe het werkt?
Zodra een lid of fan van een vereniging via OnzeClubWinkel doorklikt naar een webshop en een aankoop doet krijgt OnzeClubWinkel commissie. Een deel van deze commissie geven zij door aan de vereniging en een deel aan de besteller. Je doet je aankopen bij webshops waar je toch al koopt en zoals je gewend bent, je betaald niets extra’s maar sponsort zo wel je club en jezelf!
Het principe is simpel: Je meldt je aan (maar ook fans, ouders, vrienden, familie etc.) en bij hun registratie vinken ze de HJC aan.

Nieuw: Vanaf nu kun je, met Google Chrome, automatisch sparen voor je club en jezelf! Voeg de extensie toe aan je browser en log eenmalig in.
Zo hoef je nooit meer handmatig via onzeclubwinkel.nl naar een webshop te gaan. 

GeldTerug
Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop er voor dat er commissie naar OnzeClubWinkel gaat. Hiervan betalen we een deel terug aan jou en jouw club. Dit noemen ze 'GeldTerug'.

Overzicht GeldTerug
Op jouw persoonlijke OnzeClubWinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd.
Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed
Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Het moment van uitbetalen kun je aangeven bij je persoonlijke instellingen.

Extra sponsoren
Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het sponsorbedrag dat we aan de club en jou terug kunnen betalen. Doe mee met OnzeClubWinkel en steun je club, want….

OnzeClubWinkel - De leukste manier om jouw club te sponsoren en zelf te profiteren!

ONZE SPONSORS

© 2021 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix