instagram

Zeilclinic

 
 
Jaarlijks organiseert de oudere HJC jeugd een Zeilclinic om de jeugd kennis te laten maken met het wedstrijdzeilen. Het evenement is geschikt voor de beginnende zeiler in de Optimist of (club) Polyvalk tot de gevorderde wedstrijdzeiler in de Optimist, Splash en Laser. Bij de beginnende zeiler zal de meeste aandacht gaan naar het verbeteren van de zeiltechniek. Voor de resterende groepen gaan we verder met de wedstrijdelementen. Voor iedereen zullen het natuurlijk weer heel erg gezellige zeildagen worden.
 
  

Heb je vragen over het evenement, neem dan contact op met Emma v/d Knaap.

Hoe zien de Clinicdagen eruit?

Zaterdagochtend beginnen we met een kennismaking om 10:00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent om in te schrijven (vanaf 08:30 uur), te verkleden en je boot op te tuigen, zodat we op tijd kunnen beginnen. Tijdens de kennismaking stelt iedereen zich voor en maken de zeilers kennis met de trainers en instructeurs. Ook worden de zeilersgroepen dan bekend gemaakt. Hierna gaan we zo snel mogelijk het water op. Iedereen traint met zijn eigen groep.

's Middags lunchen we met z'n allen op het water. Het is de bedoeling om uiterlijk vijf uur weer terug op de kant te zijn. Als iedereen zijn boot heeft opgeruimd zullen we een aantal walactiviteiten gaan doen. Wat we gaan doen blijft nog een verrassing. Hierna heeft iedereen als het goed is flink honger, dus hebben we natuurlijk een goede en lekkere maaltijd! Na het eten worden er theorielessen gegeven en daarna starten we met het avondprogramma. Als het eenmaal bedtijd is, zullen we in de loods slapen, maar je mag ook thuis slapen.

Zondag zullen we beginnen met een warming up om half acht. Hierna zullen we rond achten met z'n allen ontbijten in het clubhuis. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk het water op. Na de ochtendtraining lunchen we deze dag gezellig op de haven. Na de lunch zullen we beginnen met wedstrijden. Na de wedstrijden volgt er een afsluiting en is het weekend helaas weer afgelopen. Dit zal zijn rond een uur of half vijf 's middags.

;

Handig om mee te nemen

Onderstaand een klein lijstje en verder zullen wij het gehele weekend voor genoeg eten en drinken zorgen.

  • Zeilkleding 

  • Slaapspullen

  • Gewone kleding 

  • Luchtbed/matje om op te slapen

  • Zwemkleding

  • Tandenborstel

  • Zwemvest

  • Goed humeur

  • Slaapzak

  • CD's met jouw favoriete muziek

 

 
;
 

Inschrijven

De inschrijving voor 2021 is geopend.
Klik op deze link om in te schrijven:  Zeilclinic.

Wie zich al heeft aangemeld staat op de deelnemerslijst.

Contact

Wil je het komende jaar als trainer of instructeur meehelpen met deze supergezellige clinic? Laat het ons dan vast weten. Ook daarvoor is Monique Pals je contactpersoon:  jeugd@haarlemschejachtclub.nl

 

 

ONZE SPONSORS

© 2022 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix