instagram

Werkploegen

De woensdagklusploeg is iedere woensdag overdag vanaf 10.00 uur aan het werk. Bij de zomerklusploeg bent u iedere maandagavond vanaf 19.00 uur welkom (van april t/m september). Vele handen maken licht werk en is noodzakelijk voor het op orde houden van onze gebouwen, installaties, terrein en groenvoorziening: kom dus gezellig klussen. U hoeft niet handig te zijn, wel gezellig. Werkt u liever alleen of heeft u speciale vaardigheden meldt dit dan bij de technisch commissie of de havenmeester. Beide klusploegen staan onder leiding van de technische commissie. Deze wordt bijgestaan door de havenmeester en de havencommissaris.
De verzorging van de zomer- en woensdag klusploegen is uitstekend. Bij de woensdagklusploeg wordt bij binnenkomst gezorgd voor koffie en tussen de middag worden de heren en dames verwend met een heerlijke kop soep en of chocomel. Na afloop staat een verfrissend drankje klaar. Ook bij de zomerklusploeg staat na afloop de koffie en een drankje klaar.

Voor verdere vragen: de havenommissaris of de technische commissie.

;

Woensdagklusploeg

De woensdagklusploeg is iedere woensdag overdag hard aan het werk. Zij werken het hele jaar door, behalve de zomervakantie. Geen regen, sneeuw, vorst of storm houdt hun tegen.

 

Maandagavondklusploeg

De zomeravond klusploeg werkt op de maandagavond vanaf 19.00 uur. Zij beginnen half april en eindigen half september met een pauze in de grote vakantie. Deze groep bestaat uit ongeveer 20 vrijwilligers die allerlei klussen doen zoals schilderen, tuinonderhoud, grote reparatie klussen en grotere onderhoud klussen. Verder ieder voorjaar het opruimen van de loods, mastenloods en het terrein. Het sfeertje is heel ontspannen en heel gezellig. Eigen inbreng en ideeën van de leden over hoe bepaalde klussen moeten worden aangepakt is heel belangrijk voor een goede werksfeer. 

;

De klusploeg

Diverse leden werken zelfstandig aan bv. de tuinen, kraan, elektra, boten of helpen op een andere manier. Werkt u liever zelfstandig meldt u dat bij de  havencommissaris.

ONZE SPONSORS

© 2024 Haarlemsche Jachtclub  Disclaimer - Website: MISD - Ontwerp: Butterfly Grafix